Pienet ja suuret ahtaan kohteen maanrakennustyöt ja maanrakennuspalvelut Espoossa

Ota yhteyttä

Toteutamme maanrakennuspalveluja asiakaslähtöisesti Espoossa

Ota yhteyttä

Toteutamme maanrakennuspalveluja asiakaslähtöisesti Espoossa

Ota yhteyttä

Maanrakennus Mäkinen Pekka toteuttaa laadukkaita maanrakennuspalveluja asiakaslähtöisesti Espoossa ja sopimuksen mukaan myös lähialueilla. Palvelemme asiantuntevasti niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Yrityksemme on toiminut jo 1980-luvulta alkaen, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Myös erityisosaamista vaativat ahtaiden paikkojen maanrakennustyöt hoituvat meiltä sujuvasti.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

2

  • omakotirakentajan maanrakennustyöt

  • pihatyöt

  • saneeraustyöt

  • rakennusten ulkopuoliset viemärikorjaukset

  • salaojitukset

  • ahtaiden paikkojen erityisosaaminen.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisia palveluja tarvitset. 

Talojen pohjatyöt ammattitaidolla

Oletko omakotitalonrakentaja ja etsit talon pohjatöille osaavaa tekijää? Yrityksemme palvelee sinua mielellään. Talojen pohjatyöt kannattaa antaa aina ammattilaisen tehtäväksi, jotta ne tulevat tehdyiksi kunnolla ja oikeaoppisesti. Maanrakennus Mäkinen Pekka tekee pohjatyöt takuulla huolellisesti ja toteuttaa yksittäiset työvaiheet laadukkaasti, oli maa-aines sitten mikä hyvänsä. Myös salaojitus hoituu meiltä sujuvasti pohjatöiden yhteydessä. 

 

Kun tilaat talon pohjatyöt meiltä, voit olla varma sujuvasta ja ammattitaitoisesta palvelusta. 

Pihatyöt kattavaa kalustoa käyttäen

Maanrakennus Mäkinen Pekka on myös piharakentamisen ammattilainen. Monipuolista kalustoamme käyttäen hoidamme kaivuutyöt pihallasi ja poistamme esimerkiksi kiviä ja kantoja. Työskentelemme aina sovitussa aikataulussa ja työturvallisuusmääräyksiä kunnioittaen. Palvelumme on asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä. 

Tutustu kalustoomme

Sujuvaa saneerausta

Meillä on laaja tietotaito mitä erilaisimpien saneeraustöiden toteuttamisesta. Palvelemme sinua kätevästi avaimet käteen -periaatteella, eli sinun tarvitsee vain kertoa meille, minkälaiseen saneeraukseen tarvitset ammattilaisen apua, ja me hoidamme loput. Tarjoamme laadukkaat palvelumme hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. 

Hoida viemärikorjaukset ajoissa

Kun viemäri kaipaa korjausta, ota yhteyttä yritykseemme. Korjaamme viemäriongelmia – niin putkirikkoja kuin putkien painumisia. Viemärit on syytä korjauttaa mahdollisimman nopeasti. Näin ongelmat eivät ehdi pahentua ja korjauskustannukset eivät kasva liikaa.