Maanrakennusta ajanmukaisella maanrakennuskalustolla Espoossa

Yhteystiedot

Maanrakennusta ajanmukaisella maanrakennuskalustolla Espoossa

Yhteystiedot

Maanrakennusta ajanmukaisella maanrakennuskalustolla Espoossa

Yhteystiedot

Maanrakennus Mäkinen Pekka työskentelee kattavaa maanrakennuskalustoa käyttäen Espoon alueella ja sopimuksen mukaan myös lähiseuduilla. Meillä on käytössämme hyvin huolletut ja luotettavasti toimivat kaivinkoneet ja maanrakennuskoneet sekä apuvälineet ja pienlaitteet.

Monipuolinen kalusto mahdollistaa laadukkaat rakennuspalvelut

Monipuolinen kalustomme mahdollistaa laadukkaiden rakennuspalveluiden, kuten talojen pohjatöiden ja salaojituksien, sujuvan toteuttamisen nopeallakin aikataululla. Olemme erikoistuneet ahtaiden paikkojen maanrakennustöihin, jotka toteutamme pitkää työkokemustamme käyttäen. Ketterä kalustomme toimii moitteettomasti myös vaikeakulkuisissa paikoissa. Valitsemme käytettävän kaluston kohteen erityisvaatimukset huomioiden. Näin työt pystyvät etenemään suunnitellusti, eikä aikatauluihin tule viivettä. 

 

Kuvagalleriassa pääset tutustumaan tarkemmin käyttämäämme kalustoon sekä työmme kohteisiin Espoon seudulla. 

Pihatyöt hoituvat kätevästi kaivinkoneella

Kun suunnittelet kaivinkoneella tehtäviä pihatöitä, autamme sinua mielellämme. Teemme niin asfalttipohjat kuin tasoitustyötkin. Muokkaamme pihasi ja toteutamme nurmitukset toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Olemme ammattitaitoisia maanrakentajia, joille kelpaa vain viimeistelty työnjälki. Voit siis olla varma, että saat pihasi hyvään kuntoon laadukkaiden pihatöidemme ansiosta.

 

Ota yhteyttä, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi palveluista.

Yhteystiedot

Toteutamme toimivat salaojitukset

Etsitkö ammattitaitoista tekijää salaojien kaivuulle? Käänny rohkeasti puoleemme. Toimiva salaojitus pitää niin rakennuksen perustukset kuin sokkelinkin kuivana. Korkealaatuisella kalustollamme tehdyt salaojitukset estävät erinomaisesti kosteuden pääsyn rakennukseen.

 

Kun Maanrakennus Mäkinen Pekka tekee salaojitukset, voit olla varma, että rakenteet säilyvät kestävinä ja kuivina. Teemme sekä saneeraus- että uudiskohteiden salaojitukset koko Espoon seudulla. 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai käyttämästämme kalustosta. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Yhteystiedot